МНС: Оперативні зведення

Травень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1046 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 22 по 23 травня 2012 року.Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.


Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

В с. Пенькіно Новомиргородського району місцевим пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу 2 тонн тюкованої соломи та 60 м2 шиферної покрівлі недіючої будівлі ферми. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи при спалюванні сміття.
В Кіровограді місцевим підрозділом ліквідовано дві пожежі сухої трави на відкритій території: неподалік вул. Московської виникла пожежа площею 100 кв м, а в районі Лісопаркової – площею 60 кв м. До пожеж призвело необережне поводження з вогнем при курінні невстановлених осіб.
В Кіровограді рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартири за двома адресами.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool