МНС: Оперативні зведення

Червень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1064 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 1 по 6 червня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

1 червня в Кіровограді по вул.Волкова місцевим пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу 5 м2 домашніх речей в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. До пожежі призвело коротке замикання електромережі.
В с. Аджамка Кіровоградського району рятувальниками ліквідовано пожежу 1 м2 надвірної споруди в приватному домоволодінні. Пожежу спричинило порушення правил пожежної безпеки при спалюванні сміття господаркою.
В Кіровограді по вул. Леваневського ліквідовано пожежу 6 м2 сміття на відкритій території. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні невстановленої особи.
2 червня в Кіровограді по вул. Куроп’ятникова місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 1 м2 стелі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
В Кіровограді рятувальниками надано допомогу працівникам міліції по вилученню тіла загиблого чоловіка з каналізаційного люка.
3 червня в с. Нове м. Кіровограда ліквідовано пожежу 2 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
В с. Підгайці Кіровоградського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 10 м2 перекриття та покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі наразі встановлюється.
В Кіровограді також ліквідовано пожежу 50 м2 сміття на відкритій території, що виникла через необережне поводження з вогнем при палінні невстановленої особи.

В Кіровограді по вул. Добровольського надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
5 червня в Кіровограді поблизу Солдатського ставу рятувальниками ліквідовано пожежу 350 м2 сухої трави на відкритій території. До пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В с. Капітанка Голованівського району місцевим пожежно-рятувальними підрозділом ліквідовано пожежу 24 м2 покрівлі надвірної споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
В Кіровограді по вул. Жовтневої Революції ліквідовано пожежу 4 м2 корпусу трансформатора. Причина пожежі встановлюється. Внаслідок пошкодження трансформатору без електропостачання залишились близько 3200 мешканців в 10 дев’ятиповерхових будинках. До відновлення електропостачання залучено 1 бригаду ПАТ «Кіровоградобленерго».
В с. Таужне Гайворонського району на території приватного домоволодіння ліквідовано пожежу тимчасової господарчої споруди. Орієнтовна причина пожежі – підпал.
В с. Соколівське Кіровоградського району на місцевому ставі внаслідок необережного поводження на воді загинув 30-річний чоловік. Обставини загибелі встановлюються. Цього ж дня рятувально-водолазним відділенням аварійно-рятувальної служби оперативного реагування тіло загиблого вилучено з водойми.
В Кіровограді рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool