Мітинг пам яті

Квітень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 2184 | Коментарі: 0

У мітингу взяли участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко, голова обласної ради Микола Ковальчук, кіровоградський міський голова Олександр Саінсус, секретар міської ради Ігор Волков, учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, представники громадськості, військові, учнівська молодь, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Звертаючись до учасників мітингу, Олександр Саінсус  сказав: – 25 років тому сталася  найжахливіша техногенна катастрофа в історії людства, її наслідки відчули на собі понад 5 мільйонів жителів нашої планети. Десятки тисяч ліквідаторіввступили в боротьбу з непокірним атомом.

– Ви не шкодували ні свого здоров’я, ні самого життя, рятуючи наших дітей, жінок, батьків, рятуючи все людство і Ваш подвиг назавжди залишиться в пам’яті вдячних поколінь. Здоров’я Вам, благополуччя і низький уклін від усіх кіровоградців, -  зазначив Олександр Саінсус, звертаючись до учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Учасники мітингу поклали живі квіти до пам’ятника Жертвам Чорнобиля та вшанували пам’ять ліквідаторів, які віддали свої життя, приборкуючи наслідки найбільшої в історії людства техногенної катастрофи, хвилиною мовчання. В пам’ять про загиблих героїв Чорнобиля пролунали сирени пожежних машин та залпи військового салюту.

В цей день кіровоградці змогли також ознайомитись із виставкою спеціальної техніки та спорядження які використовували ліквідатори під час виконання робіт на Чорнобильській АЕС.

джерело: Кіровоградська міська рада


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool