Міський центр запобігання та протидії насильству запрацював у Кропивницькому

Вересень 11, 2023 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

Міський центр запобігання та протидії насильству у Кропивницькому запрацював і почав надавати послуги. 

Про це повідомила заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова.

«Ще у 2018 році громадськість у співпраці з депутатською групою "МФО Рівні можливості" Кропивницької міської ради розпочали складний шлях і, нарешті, заручившись підтримкою Фонду Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine та державною субвенцією, після кропіткої роботи над заявками у 2021 році, вибореної можливості завершити будівництво в 2022 році - сьогодні Кропивницький має гідну установу, яка працюватиме над формуванням нульової толерантності до домашнього насильства та насильства за ознакою статі і рятувати та змінювати життя жінок та дітей», - відзначила Катерина Колтунова.

Готовність до функціонування закладу завірили після свого візиту члени моніторингової групи Представництва Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) в Україні разом із Урядовою уповноваженою з ґендерної політики Катериною Левченко.

Звернутися за необхідною допомогою у Кропивницькому можна за номером телефону мобільної бригади соціально-психологічної допомоги
063-216-87-35 або за телефоном цілодобової Гарячої лінії 050 577 43 60, через лінію 102.

Направити до міського Центру запобігання та протидії насильству постраждалих можуть від поліції або від Центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool