Міліція: За необдумані вчинки доведеться відповідати

Квітень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1152 | Коментарі: 0

Минулої суботи у кількох супермаркетах на території обласного центру спрацювали «тривожні» кнопки.

Місцеві жителі різного віку у різний час, у різних магазинах спокусилися можливістю безкоштовно привласнити якийсь із товарів та були затримані працівниками відділу Державної служби охорони при УМВС в області та Кіровського відділу міліції.

Наймолодшому із підозрюваних 18 років, найстаршому – 41 рік. Різноманітним виявився і асортимент товарів, які чоловіки намагалися непомітно пронести повз касу, не розплатившись, починаючи від плитки шоколаду чи пляшки горілки і закінчуючи курткою.
Працівники міліції оперативно прибули на місце події за усіма викликами, де виявили зловмисників, затримали їх та доставили до Кіровського ВМ для з’ясування обставин скоєння протиправних дій.
У результаті проведення перевірки за окремими фактами крадіжок складено адміністративні матеріали за ст. 51 КУпАП (дрібне викрадення чужого майна). За необдумані вчинки правопорушникам загрожує покарання у вигляді сплати штрафу чи виправних робіт або ж відбуття адміністративного арешту.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool