Миколаївська область: молодий хлопець погрожував вбивством продавцю торгівельного кіоску

Травень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

4 травня, близько 12 години дня в м. Первомайськ до працівників ДАІ, які несли службу по вулиці Київській, підбігла збентежена жінка з проханням по допомогу.

Громадянка, яка працює продавцем в торгівельному кіоску, повідомила, що невідомий, тримаючи в руках кухонний ніж, погрожував їй вбивством. Однак, жінка не розгубилася й почала голосно звати на допомогу, а нападник, злякавшись втік. За лічені хвилини інспектори ДАІ вирахували, схожого за прикметами чоловіка, що біг по вулиці. Молодика, який мав при собі ніж, було затримано й доставлено до Первомайського міськвідділу УМВС України в Миколаївській області для прийняття рішення згідно чинного законодавства, повідомляє Департамент ДАІ МВС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool