Мешканцям Малої Виски нагадали правила безпеки в осінньо-зимовий період

Листопад 25, 2020 | Новини | Переглядів: 516 | Коментарі: 0

Одним із дієвих превентивних методів щодо запобігання пожежам та іншим надзвичайним подіям чи ситуаціям є роз’яснювальна робота серед різних верств населення. 

Спілкуючись із людьми, рятувальники намагаються достукатись до свідомості якомога більшого числа мешканців житлових масивів, тому профілактичні заходи постійно проводяться у кожному районі Кіровоградської області.

25 листопада відпрацювали житловий сектор м. Мала Виска співробітники Маловисківського районного відділу У ДСНС у Кіровоградській області. Фахівці Служби порятунку опитували своїх земляків, чи дотримуються вони правил поведінки у побуті в осінньо-зимовий період та уточнювали незрозумілі людям питання з безпеки життєдіяльності. Громадяни згадали прості, проте дієві правила, що збережуть життя та майно: пильно слідкувати за справністю систем опалювання, не перевантажувати електромережу, дотримуватись заходів безпеки при використанні побутових електро- та газових приладів, не палити у ліжку, не допускати, щоб легкозаймисті речі були у зоні доступу дітей.

Також рятувальники радили не ризикувати власним здоров'ям, не наражати свій організм на небезпеку інфікуватись коронавірусом й суворо дотримуватись необхідних протиепідемічних заходів та вимог карантину.

Ці та інші застереження викладені у листівках, що рятувальники роздавали маловисківчанам під час профілактичних заходів.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool