Мешканців Кіровоградщини закликають дбати про безпеку під час відпочинку на водоймах

Серпень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 706 | Коментарі: 0

Погожої літньої днини багато громадян вирушають на відпочинок до моря, річки чи ставка, де можна врятуватися від нестерпної спеки. 

Проте, не кожен відпочивальник знає правила безпечного відпочинку на воді.

Нерідко, переоцінивши свої сили або вдавшись до небезпечних експериментів, люди стають заручниками свого недбальства, яке призводить до нещасних випадків. Щоб уникнути трагедій рятувальники постійно проводять масово-роз’яснювальну роботу серед громадян та навчають їх правилам безпечного відпочинку біля водоймищ.

Така робота розпочалася ще у червні і триватиме впродовж усього купального сезону в кожному районі області. 4 серпня рятувальники Долинського та Онуфріївського районів поспілкувалися з відпочивальниками та перехожими на місцевих водоймах. Громадянам нагадали основні правила, яких необхідно дотримуватись на воді: не заходити у воду в стані алкогольного сп’яніння, не допускати ігор з притопленням, відпочивати у місцях з обладнаним пляжем або хоча б там, де добре відомий стан дна, не стрибати у воду зі скель, мостів, дамб. Крім того, діти повинні відпочивати та заходити у воду і купатись під суворим наглядом дорослих. Усім співрозмовникам рятувальники вручили листівки із застереженнями та правилами безпеки на воді. Шановні громадяни!Не забувайте дбати про власну безпеку під час відпочинку на водоймах. Дослухайтесь порад фахівців, потурбуйтеся про те, щоб ваш відпочинок був не лише корисним, а й – безпечним. Бережіть своє життя та здоров’я!

 Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool