Мешканці Кіровоградщини чекайте на візитну картку від дільничного

Січень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1327 | Коментарі: 0

У січні 2013 року за дорученням керівництва МВС України на території держави розпочалися заходи, пов’язані із відвідуванням правоохоронцями помешкань жителів з метою додаткового інформування населення про графік, місця прийому громадян та контактні дані працівників служби ДІМ.

Із візитними картками, а також пам’ятками на правову тематику дільничні інспектори міліції Кіровоградської області здійснюватимуть подвірний та поквартирний обхід.
Старший дільничний інспектор Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області майор міліції Сергій Пономаренко нині працює на території обслуговування, в одному із мікрорайонів, що в спальному районі міста, з населенням у кілька тисяч чоловік. Міліціонер постійно налагоджує взаємодію не лише з громадянами, а й з працівниками установ та організацій, розташованих на території обслуговування.
А такі заходи, як поквартирний обхід, дають можливість додатково відвідати і найменш захищені категорії громадян, зокрема людей похилого віку, а також ще раз попередити та застерегти від можливого скоєння стосовно них протиправних дій з боку зловмисників чи шахраїв.
Інформування населення про графік, місця прийому громадян та контактні дані правоохоронці проводять постійно. Ця робота перебуває на контролі керівництва МВС України, адже вона сприяє налагодженню партнерських стосунків між міліцією і населенням, своєчасній профілактиці правопорушень, їх попередженню та розкриттю вже скоєних злочинів.
Загалом заходи триватимуть на Кіровоградщині до кінця зими. На території області налічується близько 300 тисяч помешкань громадян, тож попереду у правоохоронців ще чимало візитів. Допомагатимуть дільничним проводити відповідну роботу і працівники інших підрозділів органів внутрішніх справ регіону.


СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool