Мережа класів безпеки поширюється у Кропивницькому (ФОТО)

Лютий 01, 2024 | Новини | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

Рятувальники разом з правоохоронцями долучилися до відкриття класу безпеки у Кропивницькому аграрному фаховому коледжі. Під час заняття студентів навчали правил пожежної та мінної безпеки.

А для когось вперше відбулося знайомство з вогнегасником.

За допомогою навчальних макетів-стендів підлітки опановували тему вибухонебезпеки та засвоювали порядок дій у разі виявлення боєприпасів та їх не менш небезпечних уламків.

Мережа класів безпеки поширюється у Кропивницькому

Мережа класів безпеки поширюється у Кропивницькому

Мережа класів безпеки поширюється у Кропивницькому

Знайомилися також з роботою хіміків ДСНС, розглядали прилади та обладнання, розбиралися з принципами їх роботи. Приміряти спеціальний бойовий одяг рятувальників, хіміків та саперів вишикувалася ціла черга. Та задоволені були усі.

Дбати про ментальне здоров’я навчала майбутніх аграріїв психолог Служби порятунку. Вона розповіла про роботу психологів ДСНС та познайомила учасників заходу з нескладними техніками боротьби зі стресами та нервовим напруженням.

Разом з фахівцем ювенальної превенції ГУ НП в області розбиралися у питаннях булінгу та протидії насильству, говорили про кримінальну і адміністративну відповідальність, передбачену чинними законодавством для правопорушників.

У фіналі закликали молодь неухильно дотримуватися правил безпеки у побуті, особливо в опалювальний період, нагадали про порядок дій за сигналом повітряної тривоги та надали поради, як убезпечити себе від неприємностей у зимовий період.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool