Майже два десятки залізничників з Донбасу працюють у порядку переведення на Одеській магістралі

Вересень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 962 | Коментарі: 0

На сьогоднішній день на Одеській магістралі працюють 17 залізничників з Донбасу, які продовжать тут свій трудовий шлях і робота у цьому напрямку триває.

За можливості на роботу приймають від монтера колії до помічника начальника залізниці. Служба кадрової і соціальної політики робить усе можливе для того, щоб вимушені переселенці із зони АТО отримували переважне право при прийомі на роботу на вакантні посади.
З 21 серпня на Одеській залізниці успішно працює Олександр Волобуєв. Наразі він очолює Дорожню автобазу Одеської залізниці, а до цього 9 років працював у службі будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд Донецької магістралі.
З дистанцій колії Донецької залізниці після переведення працюють троє колійників на Вознесенській та Одеській дистанціях колії. Ще двоє колишніх працівників локомотивного депо Дебальцеве працюють черговим по станції Берегова та інженером з охорони праці у моторвагонному депо Одеса-Застава-1.
Одеська дирекція залізничних перевезень також поповнилася новими кадрами. Колишній черговий по станції Іловайськ працює поїзним диспетчером, інженер-технолог зі служби перевезень працює на аналогічній посаді в Одесі, начальник відділу Луганської дирекції залізничних перевезень працює на посаді інженера технолога комерційного відділу дирекції.
Керівники структурних підрозділів залізниці за наявністю вакантної посади та плану з праці можуть самостійно проводити прийом на роботу представників робітничих спеціальностей.
Керівництво залізниці максимально сприяє працевлаштуванню вимушених переселенців, та усвідомлює високий рівень відповідальності перед працівниками, які вимушені працювати або працювали у зоні АТО – адже зараз як ніколи потрібно проявити небайдужість до чужої біди та корпоративну солідарність.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool