Мак для власних потреб

Червень 30, 2011 | Новини | Переглядів: 1585 | Коментарі: 0

Минулого тижня працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини на території області виявили нові факти вирощування нарковмісних рослин та незаконного зберігання наркотичних засобів. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

У ході відпрацювання одного із населених пунктів Новгородківського району на вулиці правоохоронці зупинили 41-річну місцеву жительку. У її поліетиленовому пакеті було виявлено близько 2 кілограмів подрібнених рослин снодійного маку. Жінка пояснила працівникам міліції, що нарковмісні рослини вона вирвала на території свого домоволодіння та несла своїй знайомій як корм для кролів.
А під час проведення санкціонованого обшуку домоволодіння 40-річної жительки одного із сіл Ульяновського району дільничний інспектор міліції у господарському приміщенні виявив 127 рослин, а на присадибній ділянці іще 156 кущів снодійного маку. За словами жінки, мак вона вирощувала в кулінарних цілях.
За цими фактами проводиться перевірка.
Цікава знахідка очікувала і на працівників Олександрійського міського відділу міліції під час проведення ними санкціонованого обшуку за місцем проживання 27-річного жителя районного центру. У його будинку правоохоронцями було виявлено та вилучено посуд для виготовлення наркотичних засобів, головки маку в кількості 112 штук, медичний шприц з прекурсором, скляну банку з коричневою рідиною і речовинною рослинного походження та флакон з опієм об’ємом близько 20 мл, який чоловік зберігав з метою подальшого збуту. Підозрюваного затримано. За даним фактом порушено кримінальну справу, проводиться слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool