Львівщина: по області укріплюють дамби та відкачують води

Квітень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

Протягом 6 квітня силами підрозділів ДСНС України в м. Червоноград, м. Великі Мости, с. Сілець, с. Межиріччя та с. Городище укладено 1450 мішків з піском для укріплення 660 м дамб. У с. Межиріччя за допомогою мішків від води захищено 11 житлових будинків.

 

На хуторі Старе Городище та у м. Великі Мости для мешканців будинків до яких ускладнений рух легкового автотранспорту, за допомогою човнів здійснювався підвіз продуктів харчування та води, перевезено 195 осіб (в числі яких місцеві мешканці, соціальні працівники, депутати селищних рад та журналісти). Проведено відкачку ґрунтових вод із підвалів 15 житлових будинків та 9 присадибних ділянок загальним об’ємом 3444 м. куб.

 

З метою забезпечення швидкого та ефективного реагування при можливому ускладнені ситуації в м. Великі Мости, с. Городищі, Нові Городищі та Сілець Сокальського району, силами ГУ ДСНС України організовано цілодобове чергування особового складу, техніки, плавзасобів та засобів малої механізації. Всього протягом доби від підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області залучено 216 чол. та 35 од. техніки.

 

Загалом, впродовж 2-6 квітня підрозділами ГУ ДСНС України у Львівській області спільно із Львівським обласним управлінням водних ресурсів закладено 5917 мішків піщано-глиняної суміші для укріплення дамб та берегів загальною довжиною понад 1400 м, частково проведено розчистку підмостових отворів від уламків криги, гілок дерев та сміття в м. Сокаль та в с. Межиріччя. Також організовано завезення та сплановано 294 м.куб. породи для запобігання затоплення дороги в м. Великі Мости та житлових будинків в с. Межиріччя та с. Сілець. Відкачано ґрунтові води з 56 підвалів та 27 ділянок (54 підвали житлових будинків, 2 підвали шкіл, 26 присадибних ділянок та 1 підприємства) Загалом відкачано 9843 м. куб. води, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool