Лісівники підвели квартальні підсумки (ФОТО)

Травень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1068 | Коментарі: 0

Кіровоградському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулася кватральна колегія, яка зібрала директорів, головних лісничих, інженерів, бухгалтерів, економістів та голів профкомів лісогосподарських підприємств області. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Із доповіддю про підсумки господарсько-фінансової діяльності за перший квартал цього року виступила перший заступник начальника обласного управління Наталія Ревенко. 

Про стан рубок догляду в молодняках доповів провідний спеціаліст сектору лісорозведення Володимир Мінич.
Завідувач сектором юридичного забезпечення та контролю Тетяна Коваленко підсумувала стан роботи з питань запобігання та протидії корупції за підсумками роботи в 2011 році, а також проаналізувала стан правової роботи.
Про хід лісокультурних робіт та їхні результати доповіла головний спеціаліст сектору лісорозведення Валентина Роздєльська.
Начальник управління Іван Захарченко зупинився на окремих аспектах діяльності лісових господарств області, вказав на недоліки в роботі та висловив певні рекомендації щодо покращення роботи.
Стан виконання Галузевої угоди та колективних договорів за 2011 рік проаналізувала голова облпрофогранізації працівників лісового господарства Валентина Токарчук.
Крім цього, на колегії лісівники області підвели підсумки трудового суперництва. Перше місце здобуло ДП «Оникіївський лісгосп» (директор – Сергій Слюсаров, голова профкому – Валентина Червак). Друге місце присуджено ДП «Олександрівський лісгосп» (директор – Олександр Синявський, голова профкому – Леонід Мироненко), третє – ДП «Голованівський лісгосп» (директор – Костянтин Гончаренко, голова профкому – Любов Осіпенко). На останньому місці опинився ДП «Компаніївський лісгосп», отримавши перехідний символічний стимулюючий до перемоги сувенір «Черепаха».

Лісівники підвели квартальні підсумки (ФОТО)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool