Кропивницький: заборгованість на підприємствах-банкрутах області становить 23,5 млн. грн

Лютий 10, 2017 | Новини | Переглядів: 969 | Коментарі: 0

Про це повідомила заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Світлана Лобанова під час засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

За словами посадовця, загальна сума заборгованості із заробітної плати в цілому по області на початок 2017 року зменшилася проти початку 2016 року на 2,5 млн. грн. та становить 29,9 млн. грн.

За інформацією директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олександра Догарова, заборгованість на підприємствах-банкрутах області становить 23,5 млн. грн., або 79% до загальної суми боргу.
Проти початку 2016 року на цих підприємствах відбулося збільшення суми боргу на 2,1 млн. грн. за рахунок переведення 2 підприємств з кола економічно активних. Це, державне підприємство "Дослідне господарство "Червоний землероб" (Бобринецький район) із сумою боргу у 363 тис. грн. та ПАТ "НВО "ЕТАЛ" (місто Олександрія) із сумою боргу в 1,8 млн. грн.

Світлана Лобанова наголосила перед керівниками територій, що вони зобов'язані у найкоротший термін, спільно із керівниками підприємств-боржників проаналізувати наявну ситуацію, розробити дієві заходи та скласти реальні графіки погашення заборгованості.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool