Кропивницький: у парку Перемоги відбувся спільний рейд (ФОТО)

Січень 24, 2024 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

24 січня працівники ГУ ДСНС у Кіровоградській області разом із представниками ювенальної превенції поспілкувались з любителями підлідного вилову риби та пересічними громадянами на річці Сугоклея у парку Перемоги м. Кропивницький.

Рятувальники розповіли кропивничанам про те, що щороку в Україні через власну необачність на водоймах гине багато людей та нагадали основні заходи безпеки.

Зокрема, як визначити товщину криги, яка товщина вважається безпечною для людини чи групи людей, які місця на водоймі є потенційно небезпечними для риболовлі, як надавати допомогу тому, хто провалився під кригу, які засоби необхідно мати при собі для власного порятунку.

Кропивницький: у парку Перемоги відбувся спільний рейд

Кропивницький: у парку Перемоги відбувся спільний рейд

Кропивницький: у парку Перемоги відбувся спільний рейд

Також організатори рейду звернулись до дорослих з проханням дбати про безпеку дітей: не залишати їх без нагляду, навчати правилам безпеки, не дозволяти йти до річки чи ставка, виходити на кригу.

Щоб отримана інформація надовго відклалась у пам’яті людей, їм вручили застережні листівки, де стисло та чітко викладені прості правила, які можуть врятувати життя.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool