Кропивницький: у міській раді закликали поліцію до співпраці

Жовтень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

Сьогодні, 10 жовтня, в міській раді Кропивницького відбулася нарада міського голови з представниками силових структур обласного центру з актуальних питань охорони громадської безпеки, громадського порядку та боротьби зі злочинністю.

У зустрічі взяли участь також секретар міської ради Андрій Табалов, заступник міського голови Олександр Мосін, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко, керівники виконавчих органів міської ради.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

На нараді були порушені надзвичайно важливі для вирішення у Кропивницькому питання: несанкціонована торгівля, безпека руху на дорогах біля навчальних закладів, попередлження випадків крадіжок оргтехніки в комунальних та освітніх закладах та засади співпраці силових структур з міською владою.

- Виконання програми “Безпечне місто” повністю залежить від вашої ефективної роботи, - звернувся до керівників силових структур очільник міста Андрій Райкович. - Я б хотів частіше бачити представників поліції саме у вранішній час біля шкільних закладів. Це європейський метод, коли поліція патрулює біля школи, оскільки людина у формі завжди викликає повагу і застерігає від правових порушень.
Важливість співпраці відзначив у своїй доповіді начальник патрульної поліції Антон Цюцюра: він звернув увагу, що поліція вже надіслала близько 70 пропозицій щодо заміни знаків, оформлення паспортів вулиць, нанесення дорожньої розмітки. Очільник поліції також наголосив на необхідності встановлення технічних обмежувачів швидкості на дорогах біля шкіл обласного центру.
До співпраці закликав і начальник управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Сергій Горбовський. Він акцентував увагу на позитивних змінах у протидії несанкціонованій торгівлі на вулиці Космонавта Попова після конфіскації товару у стихійників. Від порушників правил торгівлі очистили проїжджу і тротуарну частину дороги та переконали їх розташуватись на ринку “Жемчужний”. Сергій Горбовський наголосив, що готовий щодня виїжджати з рейдами до місць стихійної торгівлі, для проведення успішних дій з її ліквідації і йому для цього потрібна підтримка 2-3 поліціянтів.
Міський голова Андрій Райкович, у свою чергу, звернув увагу учасників наради на посиленні охоронних заходів у закладах освіти. Оскільки в даному випадку, ситуацію повинна контролювати не тільки патрульна поліція, а й самі працівники закладів, необхідно розробити комплексний план убезпечення від пограбувань.
За результатами наради міський голова надав протокольні доручення керівникам виконавчих органів і підкреслив, що такі наради відтепер стануть регулярними: відбуватимуться раз на квартал.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool