Кропивницький: у мікрорайоні Лелеківка відбувся рейд (ФОТО)

Квітень 08, 2024 | Новини | Переглядів: 483 | Коментарі: 0

Щоб запобігти пожежам сухостою та нагадати мешканцям обласного центру про небезпеку рятувальники організували профілактичне відпрацювання із застосуванням квадрокоптера.

Відпрацювання проводили знову у мікрорайоні Лелеківка, адже тут неодноразово виникали пожежі сухостою та сміття на відкритих ділянках.

Кропивницький: у мікрорайоні Лелеківка відбувся рейд (ФОТО)

Кропивницький: у мікрорайоні Лелеківка відбувся рейд (ФОТО)

Кропивницький: у мікрорайоні Лелеківка відбувся рейд (ФОТО)

Під час бесід з мешканцями приватного сектору мікрорайону фахівці рятувальної справи закцентували увагу на бережливому ставленні до природи та наголосили, що на паліїв за провокування пожеж у екосистемі чекає адміністративна або кримінальна відповідальність.

А також зазначили, що під час порядкування у своїх садибах, садках, полях чи городах забороняється спалювати сміття, торішню рослинність, сухе гілля, бо це часто призводить до стрімкого розповсюдження вогню на більші території, господарчі будівлі, житлові будинки, а інколи навіть може закінчитися загибеллю людей.

А щоб застереження рятувальників краще запам’ятались людям, їм роздали листівки застережного змісту, де чітко викладені правила пожежної безпеки.

ГУ ДСНС у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool