Кропивницький: рятувальники взяли участь в урочистих заходах з нагоди 25-ї річниці Конституції України

Червень 28, 2021 | Новини | Переглядів: 1505 | Коментарі: 0

28 червня у Кропивницькому біля пам’ятника Володимиру Винниченку відбулись урочистості до Дня Конституції України

На майданчику Центральноукраїнського педагогічного університету, що носить ім’я очільника уряду та автора автор майже усіх декларацій і законодавчих актів УНР, зібрались керівники області та міста представники місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, учасники АТО/ООС, представники громадськості та місцевих осередків політичних партій, жителі обласного центру.

На честь відзначення 25-ї річниці Основного Закону України кращі працівники, громадські діячі та військові Кіровоградщини за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм отримали нагороди та відзнаки Президента України, уряду, обласної та міської влади.
Начальник Головного управління Віталій Миронюк та особовий склад ГУ ДСНС України у Кіровоградській області також взяли участь в урочистому заході з нагоди Дня Конституції та у покладанні квітів до пам’ятника Володимиру Винниченку.

 рятувальники взяли участь в урочистих заходах з нагоди 25-ї річниці Конституції України

 рятувальники взяли участь в урочистих заходах з нагоди 25-ї річниці Конституції України

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool