Кропивницький: надзвичайні події з 5 по 6 квітня

Квітень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 827 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

Голованівський р-н, с. Клинове: виникла пожежа 32 м2 покрівлі господарчої споруди та 0,5 т сіна на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
м. Новоукраїнка: виникла пожежа 15 м2 покрівлі сінника, сіно, солома та 8 м2 покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
Світловодський р-н, с. Павлівка: виникла пожежа 16 м2 покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
Вільшанський р-н, с. Йосипівка: виникла пожежа 16 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
смт Петрове: виникла пожежа 105 м2 покрівлі житлового будинку. Причина – встановлюється.
Новомиргородський р-н, с. Оситняжка: виникла пожежа 30 м2 покрівлі двох господарчих споруд на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
м. Мала Виска: виникла пожежа 2 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
Знам′янський р-н, с. Знам′янка Друга: виникла пожежа 12 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
м. Світловодськ: виникла пожежа 75 м2 господарчої споруди та 8 м3 дощок на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
м. Олександрія, автодорога Олександрія-Знам′янка: підрозділом ДПРЗ-2 надано допомогу по буксируванню двох вантажних автомобілів «MAN» і «DAF» з ускладненої ділянки дороги.
м. Кропивницький, вул. Героїв України: підрозділом ДПРЗ-1 надано допомогу по демеркурізації ртуті з пошкодженого медичного градусника в квартирі.
Новомиргородський р-н, с. Листопадове, автодорога Новомиргород-Шпола: підрозділом ДПРЧ-25 надано допомогу по розпиленню та прибиранню дерева з проїжджої частини.
м. Кропивницький, селище Нове: підрозділом ДПРЗ-1 надано допомогу по демеркурізації ртуті з пошкодженого медичного градусника в квартирі.
м. Кропивницький, вул. Євгена Тельнова: підрозділом ДПРЗ-1 надано допомогу по відкриванню дверей квартири


За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 10 разів залучались до ліквідації пожеж сухої рослинності та сміття.


Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool