Кропивницький: на території мікрорайону Новомиколаївка відбувся рейд (ФОТО)

Липень 12, 2023 | Новини | Переглядів: 8781 | Коментарі: 0

Рятувальники ГУ ДСНС в області спільно зі співробітниками патрульної поліції роз’яснювали, як уникнути пожеж та інших надзвичайних подій, мешканцям великого мікрорайону в м. Кропивницькому – Новомиколаївка. 

Кропивницький: на території мікрорайону Новомиколаївка відбувся рейд

Кропивницький: на території мікрорайону Новомиколаївка відбувся рейд

Кропивницький: на території мікрорайону Новомиколаївка відбувся рейд


Даний житловий масив характеризується поєднанням приватного житлового сектора та багатоповерхівок, а також дитячих освітніх закладів та об’єктів інфраструктури.

Традиційно надзвичайники починають розмову із громадянами із заклику не ігнорувати сигнали повітряної тривоги і перечекати загрозу в укритті або у приміщенні, що відповідає правилу 2-х стін.

Також кропивничанам нагадали, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів, боєприпасів, сучасних і застарілих, або їх небезпечних уламків.

Рятувальники невели статистику пожеж у житловому секторі і в екосистемі та нагадали про те, що обережність та розумне ставлення до безпеки у своїй оселі, на обійсті не є зайвим. Особливо це стосується стану електромережі в будинках, електропобутових приладів, пічного опалення тощо.

Крім того, діти, люди похилого віку, одинокі літні громадяни, люди з обмеженими фізичними можливостями та представники неблагополучного в соціальному відношенні прошарку населення становлять групу ризику, оскільки вони найчастіше стають мимовільними винуватцями пожеж. Тож рятувальники закликали не залишати їх без нагляду.

Для максимально надійного засвоєння інформації рятувальники розповсюдили серед жителів Кропивницького ілюстровані листівки із правилами безпечної життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool