Кропивницький на День Соборності доєднається до всесвітньої акції

Січень 21, 2022 | Новини | Переглядів: 1384 | Коментарі: 0

В суботу, 22 січня, українці по всьому світу приєднаються до світового ланцюга соборності українців

У Кропивницькому акція відбудеться о 15.00 на площі перед пам’ятником Володимиру Винниченку.

Акція відбудеться по всьому світу, зокрема у містах США, Канади, Португалії, Італії, Іспанії, Німеччини. В Україні, окрім Кропивницького, акцію вже анонсували у Києві, Львові, Івано-Франківську, Луцьку, Вараші, Чернігові та Кривому Розі. Список міст та країн постійно збільшується.

«Світ сказав "ні" ультиматуму Путіна. Але Україні досі загрожує російське вторгнення, тому ми повинні об'єднатися для опору та заручитися підтримкою вільного світу. Для цього проводимо кампанію #СкажиУкраїні_ТАК / #SayYEStoUkraine. 22 січня українці зберуться, щоб продемонструвати єдність та передати світові, владі та суспільству ключове послання кампанії - сказати "так" Україні», - заявив координатор Руху Опору Капітуляції Кропивницького Дмитро Сінченко.

Організатори закликають всіх, хто прийде, у зв’язку з пандемією коронавірусу, бути в масках, витримувати дистанцію між собою та дотримуватись інших санітарно-гігієнічних норм.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool