Кропивницький: мешканці міста отримали нові платіжки за електроенергію

Лютий 18, 2019 | Новини | Переглядів: 1615 | Коментарі: 0

У місті Кропивницький відбулася зміна постачальника електроенергії, повідомляє FOTOINFORM.NET

Починаючи з січня 2019 року оплата за електроенергію тепер здійснюється по новим платіжним документам ТОВ «Кіровоградська обласна енергопостачальна компанія»

ПрАТ «Кіровоградобленерго» прокоментував, що відповідно до Закону України «Про ринок електричної енергії» з 1 січня 2019 року не надає послуги з постачання електричної енергії, а виключно послуги з розподілу електричної енергії.

Багатьох мешканців міста Кропивницький хвилюють гроші,  які були оплачені у вигляді авансових платежів або помилково перераховані на рахунки ПрАТ «Кіровоградобленерго» у січні 2019 року.

Гарні новини. Як повідомляють енергетики, на протязі лютого-березня 2019 року суми невикористаних коштів споживачів будуть перераховуватись на відповідні рахунки ТОВ «Кіровоградська обласна енергопостачальна компанія». Добре, що це буде проводитися автоматично.
Головне, що повинні знати мешканці міста, особовий рахунок споживача не змінено, тільки змінені реквізити енергопостачальної компанїї.
 Реквізити ТОВ «Кіровоградська обласна енергопостачальна компанія» розміщені на сайті http://kresc.com.ua/ - Розділ «Побутовим споживачам» - вкладка «Реквізити для оплати послуг».

читайте такожУ Кропивницькому найвищі тарифи за тепло

Фото Ігоря Філіпенка.

електроенергія, кропивницький новини сьогодні, платіжка, постачальник, гроші
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool