Кропивницький: мешканці будинку по провулку Училищний протестують проти будівництва на їх подвір’ї

Липень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 893 | Коментарі: 0

Сьогодні, 21 липня, пристрасті перейшли до приміщення міської ради, куди люди прийшли шукати захисту своїх прав. Вихід намагалися відшукати усі разом на зустрічі під головуванням заступника міського голови Олександра Грабенка: жителі, забудовники, депутати міської ради, керівники виконавчих органів міської ради, представники громадських організацій.

Оренда земельної ділянки під будівництво офісу з правом суборенди була оформлена ще у 2006 році. На сьогодні, зі слів представників підприємства забудовника у них є всі дозволи на будівництво і отримані містобудівні умови і обмеження.

За пропозицією Олександра Грабенка сторони взяли тайм – аут на один тиждень. До наступної п’ятниці спеціалісти профільних виконавчих органів вивчатимуть всі обставини справи, зберуть інформацію про наявність на земельній ділянці інженерних комунікацій. У разі, якщо виявиться, що містобудівні умови і обмеження були видані з порушенням чинного законодавства, їх можна буде відмінити рішенням виконавчого комітету міської ради.

за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool