Кропивницький: для споживачів газу встановили нові норми споживання

Лютий 15, 2019 | Новини | Переглядів: 1331 | Коментарі: 0

ВАТ «Кіровоградгаз» повідомляє: у січні 2019 року було проведено перерахунок обсягів спожитого у грудні газу. У квитанціях на оплату за спожитий у січні газ, які споживачі отримають у лютому, перерахунок буде врахований.

Адміністрація ВАТ «Кіровоградгаз» наголошує на тому, що перерахунок обсягів спожитого газу здійснюється автоматично, тому немає потреби створювати ажіотаж і причин панікувати. Оператор ГРМ здійснює свою діяльність суто у відповідності до законодавчих актів. 

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів України оприлюднив постанову №63 від 30 січня 2019 року, згідно з якою було повернуто знижені норми споживання газу для побутових споживачів, домогосподарства яких не мають лічильників. Нові місячні норми споживання встановлено на рівні 3,29 куб. м на одну людину для домогосподарств з газовою плитою і централізованим гарячим водопостачанням (ЦГВ); 5,39 куб. м - з газовою плитою, без ЦГВ і водонагрівача; 10,49 куб. м - з газовою плитою і водонагрівачем.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool