Кропивницький: біля пам`ятника "Жертвам Чорнобиля" триває реконструкція

Квітень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 996 | Коментарі: 0

До роковин Чернобильської катастрофи у Кропивницькому буде завершено реконструкцію пам’ятника “Жертвам Чорнобиля”.

Сьогодні на місці Меморіалу роботи йдуть повним ходом. Як повідомили в головному управлінні житлово-комунального господарства, до 26 квітня тут облаштують майже 1750 м2 тротуарної плитки, встановлять шість додаткових електроопор, на яких розмістять сучасні світлодіодні світильники. Система освітлення буде доповнена потужним прожектором, який підсвічуватиме Меморіальний комплекс та надійним захистом від перевантаження мережі.

Оновиться і зелена зона у місці розташування пам’ятника. Спеціалісти КП “Благоустрій” висадять 18 лип і каштанів, 4 ялини і близько 160 кущів сніжноягідника. А ще засіють понад 800 м2 газонів і розіб’ють клумби із квітами.

Встановлять і вісім лавочок, де б люди мали можливість сісти і перепочити. Загалом, кошторис реконструкції пам’ятника складає близько 1,4 мільйона гривень разом із проектувальними роботами.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool