Кропивницький: бібліотека на мікрорайоні «Шкільний» стала переможцем конкурсу

Вересень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 674 | Коментарі: 0

В умовах світової інформаційної глобалізації відбувається втрата інтересу до читання та відчуження до книги.

Наш колектив організовує свою роботу так, щоб показати, що мода на книгу все-таки існує. Книга необхідний атрибут життя, без якого нема ні культури, ні уявлення про завтрашній день.

Враховуючи виклик сьогодення, наша бібліотека намагається використовувати у своїй діяльності інноваційні та традиційні форми роботи за допомогою новітніх технологій , які, завдяки актуальному змісту, творчому підходу здатні привертати до себе увагу та залучати нових користувачів. Тому,щоб функціонувати бібліотеці, як повітря, потрібні користувачі.

На основі цього стартував наш проект «Завантажуй читання: мрій, плануй, дій!» для участі у міському конкурсі «Краща бібліотека 2018 року», організований ЦБС міста Кропивницького.

Основним завданням проекту – за допомогою сучасних модних технологій привернути увагу до книги, бібліотеки, розкрити привабливість читання і зробити його улюбленим заняттям для дітей, підлітків та юнацтва.

Одними із останніх інноваційних нововведень є запровадження технології QR-кодування та окулярів віртуальної реальності. При наявності мобільного пристрою з фотокамерою та можливістю виходу в Інтернет завантажити будь-яку електронну версію книги або відео, в один клік, не складе жодних труднощів. Ще ніколи доступ до електронних версій не був таким швидким та зручним, у чому користувачі нашої бібліотеки уже переконалися.

За підсумками журі наша бібліотека-філія №8, що мікрорайоні «Шкільний», отримала диплом переможця у міському конкурсі «Краща бібліотека - 2018 року»!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool