Кропивницькі школярі засвоїли важливі знання щодо безпеки життєдіяльності

Квітень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 657 | Коментарі: 0

Триває насичений подіями Тиждень знань з безпеки життєдіяльності у загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградської області. Фахівці Служби порятунку активно долучаються до просвітницьких заходів, розуміючи, наскільки важливо закласти основи відповідальності за власне та чуже життя, майно, навколишнє природне середовище саме в дитинстві. 

19 квітня пізнавальний захід у формі квесту співробітники Управління ДСНС в області та фахівці групи піротехнічних робіт провели для учнів Кіровоградського облкомплексу «Гімназія-інтернат – школа мистецтв».

Команди кмітливих та активних гімназистів змагались на краще виконання завдань, які вони отримували на різних локаціях – «станціях». Необхідно було пройти станції «Привітальна», «Загадкова», «Перша допомога», «Пошукова», «Рятувальна», «Спритний рятувальник». Ці випробування традиційно проходять школярі під час квестів, а цього разу рятувальники додали ще 2 станції – «Поетична», на якій необхідно було скласти вірш на задану тему, та «Протигаз» – швидке та правильне одягання засобу захисту органів дихання. 

Слід зазначити, що такі види роботи з дітьми, що поєднують розвагу, рух та пізнання нового – мають найбільшу популярність та викликають непідробний інтерес у школярів різного віку.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool