Кропивницькі поліцейські влаштували «День відкритих дверей»

Лютий 19, 2018 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

Захід відбувся у рамках проведення профорієнтаційної роботи серед молоді з питання вступу до відомчих навчальних закладів системи МВС.

Працівники поліції гостинно зустріли всіх охочих дізнатися про нелегку та важливу професію поліцейського і про подальшу можливість отримати відповідну фахову підготовку.

Діти ознайомилися з роботою відділу поліції та окремими його підрозділами, отримали інформацію про вищі навчальні заклади системи МВС. Учням детально роз’яснили про етапи відбору для вступу до ВНЗ зі специфічними умовами навчання та подальше забезпечення робочим місцем.
Найдосвідченіші працівники відділу за напрямками діяльності розповіли присутнім про свої службові обов’язки.

По завершенню заходу школярам продемонстрували засоби індивідуального захисту, активної оборони та зброю, які поліцейські використовують у своїй повсякденній діяльності.

Старшокласники ставили питання, які їх цікавили, та отримали кваліфіковані відповіді. Діти подякували працівникам поліції за змістовну бесіду, а деякі підлітки навіть поділилися намірами у подальшому після навчання поповнити лави поліції.

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області

  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool