Кропивничанин допомогає у відновленні Донеччини

Лютий 26, 2023 | Новини | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

Зварювальник-різальник V розряду аварійно-диспетчерської служби Кропивницької філії «ГАЗМЕРЕЖІ» Віктор Решетник приймав участь у відновлюванні критичної інфраструктури на Донеччині

 
Упродовж тижня чоловік був на Донеччині у місті Краматорськ, селі Богородичне, місті Слов’янськ, а також місті Часів Яр.
 
У відрядження на Схід поїхав приховано від родини. Каже, що не хотів, щоб рідні переживали. Тож розповів, де був, аж коли повернувся додому.
«Наше завдання полягало у відновленні пошкоджених газопроводів і газорозподільних шафових пунктів. В одній з труб, яку ремонтували, наприклад, нарахували 207 осколкових отворів. Також дуже боляче вразило, як ворожі війська методично руйнували українські населені пункти й трощили будинки аж до фундаменту. Міста, у яких був, наче мертві. У будинках лише деінде горіли вікна», - ділиться побаченим Віктор Решетник.
 
Зізнається, що був свідком і ворожих прильотів, і обстрілів. Тим не менш, поставлені завдання виконувати продовжив, бо відчував свою відповідальність перед країною.
«Прямо дуже страшно не було. Ми займались своєю роботою. На всіх блок-постах хлопці – військові та поліцейські – запитували, коли буде газ. І наша зона відповідальності – забезпечити ним людей, які залишаються на території деокупованої Донеччини. Тому, якщо потрібно буде, обов’язково поїдемо допомагати ще. І перемога буде наша», - наголосив Віктор Решетник.

ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool