Кропивничани дослухались до закликів рятувальників створити безпечне середовище

Листопад 17, 2021 | Новини | Переглядів: 1147 | Коментарі: 0

17 листопада в обласному центрі відбулись заходи з профілактики пожеж у житловому секторі.

Офіцер пресслужби ГУ ДСНС в області роздав перехожим по вул. Яновського листівки із правилами пожежної безпеки у побуті й засторогами щодо застарілих боєприпасів часів Другої світової війни. Та головне завдання рятувальників під час роз’яснювальної роботи – викласти громадянам переконливі аргументи, що змусять їх задуматись над проблемою росту числа пожеж у житловому секторі.

Громадяни дізнались, зокрема, що є чинники виникнення пожеж, які легко можна усунути і не допустити знищення вогнем власного майна: не курити в приміщенні, не забувати їжу на увімкненій плиті, вимикати праску чи інші прилади перед виходом з дому, не перевантажувати домашню електромережу, слідкувати за цілісністю електродротів тощо. Власникам камінів, грубок рятувальники радять бути пильними вдесятеро, адже через тріщини може проникнути отруйний чадний газ, а сам відкритий вогонь може перекинутись на підлогу, а потім поширитись на весь будинок.

Кропивничани дякували рятувальнику за важливу інформацію та обіцяли дбати про безпеку своєї життєдіяльності.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool