«Krop Fashion Day» відбувся у Кропивницькому (ВІДЕО)

Березень 03, 2024 | Новини | Переглядів: 1598 | Коментарі: 0

В обласному центрі  в ресторації вільних людей «Птаха» відбувся соціальний проєкт «Krop Fashion Day».

Організатор стильного заходу - модельна агенція «Mix models" (керівник Олена Рудковська, хореограф- постановник шоу Лоліта Ніколєнко,постановник дефіле Лілія Бикова)

«Незважаючи на обстріли, тривоги, відсутність світла, дизайнери та бренди вдаються до творчих рішень, повертаються до нашої культури, надихаються нею, відтворюють у своїх колекціях , кожен в такий важкий час намагається робити те, що робить найкраще, демонструючи стійкість і мужність, показуючи українську національну ідентичність через моду. Тому що ми, українці, талановиті, незламні, ми ті, без кого цей світ не може існувати»- підкреслила організатор заходу Олена Рудковська.

Під час заходу відбувся благодійний аукціон на підтримку ЗСУ, під час якого виручили майже 20 тисяч гривень. На аукціоні ведуча Катерина Лунгул представила лоти від волонтерської організації «Мистецька гільдія»,творчої студії «Дофамін», дизайнера Ірини Бровченко. Кожен охочий зміг придбати цікаві, патріотичні та подекуди ексклюзивні речі, серед яких вироби художньо-прикладного мистецтва, прикраси, сертификати на майстер -класи в творчій студії «Дофамін», тубус та гільзи від військових, які розмалювали художники «Мистецької гільдії». Кошти збирали для придбання евакуаційного автомобіля Пікап для 57-ої бригади.

В цей день свої колекції представили місцеві дизайнери та відомі бренди Кропивницького. Під час показів були представлені майже всі предмети гардеробу сучасної жінки, у тому числі сукні, штани, спідниці, вишиванки,пальто, блузи, світшоти, футболки, плащі, прикраси та аксесуари. Глядачі познайомилися з колекціями бренду CHARWISH,  Христини Бакалінської та групи студентів фахового коледжу індустрії моди зі Львову, швейної фабрики «Зорянка», магазину «МIA», бренду KisSe, магазину дитячого одягу «Дочки і синочки», магазину «MOREMQUE», магазину «Julie.accessories», дизайнера Ірини Бровченко. Спеціальний гість «Krop Fashion Day» - фольклорно-етнографічний просвітницький проєкт «Баба Єлька.Мода».

Вихованці школи моделей «Mix models» професійно представляли дизайнерські колекції одягу. В цей день на подіумі також працювали мами вихованців школи моделей та учасниці минулорічного проєкту для жінок старшого віку «Fashion Вік».

Всі дизайнери та бренди отримали дипломи, виготовлені рекламною агенцією «Антураж А» та сертифікати від мережі кав’ярень «Ваніль».
Організатори конкурсу висловлюють подяку за можливість провести такий захід всім воїнам Збройним Сил України, моделям, дизайнерам, магазинам, партнерам і спонсорам.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool