Кримінальні злочини на Кіровоградщині

Грудень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1060 | Коментарі: 0

Найбільш резонансні злочини та події на 11 грудня 2012 року

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 261 заява і повідомлення громадян, з них 142 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Ленінського відділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 25-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що золотий браслет вартістю 2500 гривень з будинку потерпілої викрав 25-річний житель обласного центру – знайомий жінки, що перебував у неї в гостях. Дії зловмисника кваліфікуються за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

У одному із сіл Маловисківського району 24-річний місцевий житель отримав кілька травм у вигляді ЗЧМТ, струсу головного мозку та закритого перелому носа. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження під час бійки біля бару потерпілому спричинив 22-річний односельчанин. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

До Устинівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 52-річної жительки одного із населених пунктів району про крадіжку грошей. Попередньо встановлено, що 2000 гривень з кишені куртки, що знаходилась у будинку потерпілої викрав її 49-річний родич. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, проводиться розслідування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool