Кримінальна Кіровоградщина

Листопад 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1278 | Коментарі: 0

Найбільш резонансні злочини та події з 23 по 26 листопада

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 760 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення, інші правопорушення та події, з яких 108 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань (мають ознаки кримінальних правопорушень).

До Кіровського відділу міліції звернувся житель обласного центру та повідомив про те, що він виявив відсутність свого автомобіля, який знаходився біля воріт домоволодіння. У результаті вжитих заходів правоохоронці встановили місцезнаходження транспортного засобу. Працівники ДАІ зупинили його на одній із вулиць міста та виявили у салоні двох осіб. З’ясувалося, що кіровоградці, 19 та 18 років, проходячи повз помешкання потерпілого, помітили незачинений автомобіль. Юнаки вирішили покататись і незаконно заволоділи авто.

В одному із населених пунктів Онуфріївського району за добровільною згодою господаря працівники міліції під час огляду домоволодіння 44-річного місцевого жителя виявили паперовий згорток з коноплею вагою близько 10 грамів, що належить родичу чоловіка. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження.

Працівники відділу Державної служби охорони при УМВС в області виїхали за спрацюванням сигналізації в одному із супермаркетів обласного центру. На місці події правоохоронці виявили 20-річного місцевого жителя, який, розрахувавшись за покупки та завантажуючи їх в автомобіль, привласнив дитячий продуктовий візок, в якому знаходилися куплені речі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool