Крим: загорівся автобус у якому знаходилось 38 людей

Квітень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1109 | Коментарі: 0

12 квітня о 19.47 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про загоряння автобусу «Neoplan» на 82 км + 300 м автотраси Сімферополь-Феодосія.

Загоряння виникло під час руху автобусу з м. Сімферополь до м. Феодосія, в салоні автобусу перебувало 38 осіб, з них 28 дітей. До місця події терміново було направлено відділення пожежно-рятувальної служби, мобільно-оперативна група ГУ ДСНС в АР Крим та Державтоінспекція. Пасажири вийшли на вулицю з автобусу самостійно, ще до прибуття підрозділів ДСНС. Синтетична внутрішня обшивка автобуса та відкрита місцевість сприяли тому, що вогонь швидко поширювався салоном автобусу. По прибуттю рятувальників транспортний засіб був охоплений вогнем майже повністю. О 20.29 загоряння в транспортному засобі було ліквідовано. Площа пожежі склала 27 кв.м. Загиблих та постраждалих під час пожежі виявлено не було. Рятувальники попіклувались про те, щоб всі пасажири автобусу були відправлені до місця проживання в м. Феодосію попутним рейсовим автобусом, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool