Коротке замикання електромережі привело до пожежі

Листопад 03, 2011 | Новини | Переглядів: 1355 | Коментарі: 0

Близько 1:00 2 листопада у приватному обійсті у с. Димине Новоукраїнського району загорілася баня. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Напередодні родина проводжала до війська молодшого сина. З цієї нагоди зібралися всі, приїхали і родичі здалеку. Ввечері вирішили попаритися у баньці. Людей було чимало, банилися довго. Потім полягали відпочивати. Серед ночі одна з гостей вийшла на вулицю і побачила, що з бані валує дим. Жінка підняла усіх на ноги. Викликали рятувальників.
Пожежа виникла через коротке замикання електропроводки змонтованої багато років тому. Зношені дроти не витримали тривалої напруги і почали плавитися.
Коротке замикання електропроводки - поширена причина виникнення пожеж. Частіше це трапляється у осінньо-зимовий період через збільшення навантаження на енергосистеми у зв’язку з використанням обігрівачів та інших побутових приладів великої потужності.

Тому, шановні громадяни, уникайте перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно потужні побутові електроспоживачі, особливо, коли ви не впевнені в надійності електропроводки вашого будинку. Не залишайте без нагляду у разі виходу з приміщень увімкнені в електромережу нагрівальні прилади, телевізори, праски тощо. Будьте уважними!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool