Контент-маркетологи оприлюднили ТОР-10 медіа Кіровоградщини

Березень 12, 2024 | Новини | Переглядів: 911 | Коментарі: 0

Місцеві медіа в Кропивницькому та у Кіровоградській області віддзеркалюють широкий спектр подій та тем, які цікавлять місцевих мешканців.

Вони регулярно публікують новини про війну та обстріли, соціально-економічний розвиток регіону, політичні події на місцевому та обласному рівнях, культурні і спортивні заходи, а також аналітичні матеріали та інтерв’ю з популярними особистостями обласного центру й області.

На просторах інтернету є десятки місцевих платформ. Спеціалісти контент-маркетингової платформи PRNEWS.IO підготували та оприлюднили для своїх читачів добірку з найбільш популярних медіа Кропивницького та Кіровоградської області. Для цього були проаналізовані тисячі сайтів власного онлайн-каталогу та дані сервісу SimilarWeb за критерієм найбільшого числа відвідувань ресурсів за 2023 рік.

Cbn.com.ua платформа очолила добірку найбільш популярних ЗМІ регіону. Її переглянули 3,6 млн разів. Місцевий інформаційний портал зазвичай публікує новини та інформацію про події у місті та області, а також має розділи про культуру, спорт, освіту та інше.

На другому місці опинилося видання gre4ka.info, яке отримало 2,97 млн переглядів за минулий рік. Воно висвітлює актуальні новини та події, ділиться з читачами репортажами та аналітичними колонками про події у Кропивницькому та області.

Третім у рейтингу став ресурс dostyp.com.ua. Його відвідали 2,92 млн разів. Журналісти видання публікують новини, аналітику та іншу інформацію про події у регіоні. Крім цього, dostyp.com.ua надає читачам інформацію про анонси й останні тренди у світі культури та спорту.

На четвертій щаблині рейтингу – ugorod.kr.ua, воно отримало 937 тис. переглядів. Медіа-ресурс надає оперативну інформацію про події у місті Кропивницькому та на території області.

П’ятим у ТОПі став ресурс fotoinform.net, його переглянули 637 тис. разів. Він висвітлює новини, культурні події, спортивні змагання та інші події в Кропивницькому та області.

На щаблях нижче розмістилися такі медіа:

– persha.kr.ua – 630 тис. переглядів за 2023 рік;

kypur.net – 538 тис. переглядів за 2023 рік;

svetlovodsk.com.ua – 437 тис. переглядів за 2023 рік;

sky.kr.ua – 364 тис. переглядів за 2023 рік;

osr.kr.ua – 301 тис. переглядів за 2023 рік.

Ці платформи найчастіше пишуть про місцеві новини, події та інформацію, що цікавить місцевих мешканців. Вони надають змогу бути в курсі всіх важливих подій у своєму регіоні, сприяють формуванню громадської свідомості та розвитку місцевої спільноти. Крім цього, часто такі ЗМІ мають і свої сторінки у популярних соціальних мережах.

Дослідження проводилося на основі сайтів з каталогу PRNEWS.IO. Статистика відвідуваності базується на аналітиці SimilarWeb. Період – з 1 січня до 31 грудня 2023 року. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool