Команда поліції Кіровоградщини виборола друге місце у чемпіонаті з панкратіону

Грудень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 1047 | Коментарі: 0

Участь у змаганнях, що відбулися сьогодні, 15 грудня, взяли представники обласних управлінь – Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Служби безпеки України, поліції охорони, а також Управління патрульної поліції в м. Кропивницькому.

30 спортсменів у складі 5 команд визначали найкращих у рамках чемпіонату з панкратіону у розділі «традішн», що входить у програму «Динаміади-2017».

Учасники турніру змагалися у таких вагових категоріях – до 66 кг, до 71 кг, до 77 кг, до 84 кг, до 92 кг та понад 92 кг.
У командному заліку колектив Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області посів друге місце, третіми стали представники Управління поліції охорони в Кіровоградській області, перемогу здобула команда Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Переможці та призери змагань отримали у нагороди кубки, медалі і дипломи.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool