Київська область: рятувальники допомогли відпочиваючим, які опинились заблокованими на річці Десна

Травень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 998 | Коментарі: 0

6 травня до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про те, що на території Погребської сільської ради в напрямку села Погреби сім автомобілів опинились заблокованими на півострові внаслідок підняття рівня води в річці Десна.

Люди зранку приїхали на відпочинок і необачно залишили власний транспорт поблизу річки. На вечір ґрунтова дорога була вже повністю затоплена. На місце події негайно виїхав черговий караул 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники спільно з працівниками Броварського РайДУ всі автомобілі доставили на «велику землю». Загалом, з зони підтоплення було евакуйовано 10 чоловік, повідомляє сайт ДСНС України.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool