Київ: організація дорожнього руху в столиці в зв’язку з футболом

Квітень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1739 | Коментарі: 0

Державтоінспекція інформує, що 7 квітня о 19 годині 30 хвилин, у Києві на НСК «Олімпійський» відбудеться футбольний матч чемпіонату України між командами ФК «Динамо» (Київ) – ФК «Шахтар (Донецьк).

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху транспорту та пішоходів, зокрема вільного пересування вболівальників до НСК «Олімпійський», Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням не залишати транспорт з порушенням правил, а також з 8 години ранку не паркувати автомобілі на тротуарах вулиць Фізкультури, В. Васильківська, (вул. Червоноармійська), Жилянській, Шота Руставелі, Саксаганського та Еспланадній.

Крім того, очікується близько 20 автобусів з інших регіонів, що прибудуть з вболівальниками. Для зручності, Державтоінспекція радить водіям транспортних засобів скористатися паркувальними майданчиками, які розташовані біля наступних станцій метро:

майданчик біля станції метро «Червоний Хутір» та станції метро «Бориспільська»;

станція метро «Лісова» (вул. Кіото);

станція метро «Житомирська»;

станція метро «Іподром»;

ВДНХ.

Також буде надана можливість паркуватися уздовж бульвару Лесі Українки (від вулиць Щорса до Мечникова та від Госпітальної до Щорса).

Державтоінспекція радить і водіям і пішоходам бути обачними, неухильно дотримуватись сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, у тому числі й тимчасово встановлених.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool