Кіровоградцям пропонують добровільно здати зброю

Березень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1161 | Коментарі: 0

З метою стабілізації оперативної обстановки у державі, недопущення порушень, пов’язаних з використанням вогнепальної зброї, органами внутрішніх справ з 4 по 21 березня поточного року проводяться заходи щодо добровільної здачі населенням зброї, боєприпасів, спецзасобів та вибухівки, у тому числі такої, що була незаконно вилучена в правоохоронних органах та спеціальних службах.

Громадяни, які добровільно здадуть зброю, боєприпаси та вибухові матеріали, звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності, а зброя, яка дозволена до реєстрації, а це – мисливська вогнепальна, холодна, а також спеціальні засоби самозахисту, можуть бути за їх бажанням зареєстровані у власність в установленому порядку.
Зброю можна здати до органу внутрішніх справ за місцем проживання. Довідки за телефонами: (0522) 39-70-25, 24-74-95.

Сектор дозвільної системи, ліцензування та державного охоронного нагляду УГБ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool