Кіровоградця вбили прямо на вулиці

Липень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 910 | Коментарі: 0

Під час сварки зі знайомим на одній з вулиць обласного центру 36-річний місцевий житель отримав травми несумісні з життям.

Підозрюваному за скоєне загрожує до десяти років ув’язнення.
До Кіровоградського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до обласної лікарні доставлено чоловіка з тяжкими травмами голови.
Попередньо правоохоронці встановили, що потерпілий направлявся зі своїми друзями до магазину. По дорозі він зустрів свого знайомого. Між чоловіками виник конфлікт, причиною якого стала дівчина. Словесна суперечка переросла в бійку. Під час з’ясування стосунків зловмисник наніс опоненту численні удари в область голови та зник з місця пригоди. Потерпілого з забоєм мозку та закритою черепно-мозковою травмою було госпіталізовано до лікарні, де він помер.
Працівники міліції у результаті проведення слідчих дій затримали підозрюваного – 31-річного кіровоградця.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Як повідомив заступник начальника Кіровоградського міськвідділу міліції Юрій Ткаченко, злодій раніше вже був засуджений за незаконне зберігання наркотичних засобів. Наразі стосовно зловмисника обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool