Кіровоградці, зміни в порядку оформлення документів для виїзду за кордон для дітей

Березень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

З 1 квітня 2015 року Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області припиняє надання послуги з внесення відмітки про дітей у паспорт громадянина України для виїзду за кордон, оформленого до 2015 року. Окрім того, у бланки паспорта нового зразка не передбачено внесення відомостей про дітей.

Втім, якщо відомості про дітей у закордонний паспорт батьків були внесені раніше, за такими документами можна подорожувати за кордон і надалі. Дійсними будуть і проїзні документи дитини до кінця терміну їх дії. Відповідно міграційна служба продовжиться оформлення та видачу проїзних документів дитини.
Натомість з 1 квітня можна буде оформити для дітей паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Діти до 16 років отримуватимуть паспорт строком на 4 роки, з 16 – на 10 років.
Для оформлення закордонного паспорта для дитини будуть потрібні такі документи: свідоцтво про народження, реєстраційний номер платника податків, квитанції про сплату вартості послуг та вартості бланка паспорта та заяви батьків. При оформленні паспорта для дітей до 12 років подаються також фотографії для сканування зображення. До 12 років до електронного носія дитячого закордонного паспорта не вноситимуть відбитки пальців.
Відтак, вартість біометричного у звичайному режимі (20 робочих днів) становитиме 348,15 грн. у терміновому порядку (7 робочих днів) – 435,30 грн. Вартість оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон без електронного носія за 20 робочих днів складатиме 291, 15 грн., за 7 робочих днів – 378,30 грн. До 16 років діти звільняються від сплати державного мита.

УДМС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool