Кіровоградці, зареєструватись за місцем проживання можна з одночасним зняттям з реєстрації

Жовтень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

З початку року територіальними підрозділами Управління міграційної служби України в Кіровоградській області зареєстровано за місцем проживання більше 25 тисячі осіб, знято з реєстрації понад 24 тисячі чоловік.

Громадяни України, а також іноземці чи особи без громадянства, які постійно або тимчасово проживають в Україні, зобов’язані протягом десяти днів після прибуття до нового місця проживання зареєструвати місце проживання. Для цього необхідно звернутись до територіального підрозділу міграційної служби за місцем майбутньої реєстрації. Також батьки або інші законні представники повинні зареєструвати місце проживання новонародженої дитини протягом місяця з дня державної реєстрації народження.
Реєстрація та зняття з реєстрації місця проживання особи здійснюється в день подання документів. Наразі зареєструвати місце проживання у територіальному підрозділі УДМС можна з одночасним зняттям з реєстрації попереднього місця проживання.
Зняття з реєстрації місця проживання особи, яка досягла 14-річного віку, здійснюється у підрозділах УДМС в області за заявою особи або її законного представника. Також місце проживання особи може бути знято з реєстрації на підставі судового рішення про позбавлення права власності або права користування житлом, про виселення та визнання особи безвісно відсутньою, оголошення її померлою тощо.
Зняття з реєстрації місця проживання дітей–сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб, стосовно яких встановлено опіку чи піклування, здійснюється за погодженням з органами опіки і піклування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool