Кіровоградці, через декілька місяців ЖЕО припинять своє існування

Лютий 29, 2016 | Новини | Переглядів: 2331 | Коментарі: 0

Наступного тижня у Кіровоградській міській раді відбудеться депутатський день, присвячений питанню створенню в обласному центрі об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Доручення готувати такий захід спільними зусиллями головного управління ЖКГ і секретаря міської ради дав заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 29 лютого.

- Через декілька місяців ЖЕО припинять своє існування, - звернув увагу учасників наради Олександр Мосін. – Питання обслуговування житлового фонду мають взяти на себе ОСББ або ж керуючі компанії. Активності з боку мешканців будинків щодо створення об’єднань власників поки що не наблюдається тож небхідно проводити з людьми активнішу роз’яснювальну роботу.

До участі у депутатському дні будуть запрошені представники громадських організацій, голови успішних діючих ОСББ.

Олександр Мосін доручив також начальнику головного управління житлово – комунального господарства розробити графік зустрічей з жителями багатоповерхівок, які проводитимуть депутати міської ради, спеціалісти головного управління ЖКГ для роз’яснення переваг та механізму створення ОСББ та допомоги, яку надасть міська влада ініціаторам об’єднатися для спільного утримання свого майна.

джерело

Кіровоградці, через декілька місяців ЖЕО припинять своє існування, Олександр Мосін, ОСББ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool