Кіровоградську митницю намагалися ошукати на 23,3 млн. грн.

Лютий 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

Кіровоградською митницею в січні 2015 року виявлено 42 порушення митних правил на суму 23,3 млн. грн. Найбільша їх кількість – 19 справ на суму 22,5 тис. грн. – стосувалися порушення ст. 483 Митного кодексу України.

Крім того, на підставі аналізу оформлених товарів, оперативним управлінням боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями підготовлено 3 запити до митних органів іноземних держав, з яких 2 запити направлено до Головного оперативного управління Державної фіскальної служби України, 1 запит направлено безпосередньо до митних органів країн СНД. За результатами отриманих відповідей порушено 18 справ про порушення митних правил на загальну суму 22 564 555 грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool