Кіровоградську митницю намагалися ошукати на 23,3 млн. грн.

Лютий 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1055 | Коментарі: 0

Кіровоградською митницею в січні 2015 року виявлено 42 порушення митних правил на суму 23,3 млн. грн. Найбільша їх кількість – 19 справ на суму 22,5 тис. грн. – стосувалися порушення ст. 483 Митного кодексу України.

Крім того, на підставі аналізу оформлених товарів, оперативним управлінням боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями підготовлено 3 запити до митних органів іноземних держав, з яких 2 запити направлено до Головного оперативного управління Державної фіскальної служби України, 1 запит направлено безпосередньо до митних органів країн СНД. За результатами отриманих відповідей порушено 18 справ про порушення митних правил на загальну суму 22 564 555 грн.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool