Кіровоградський обласний художній музей: Конкурс на кращий мистецький твір

Березень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1443 | Коментарі: 0

Умови проведення конкурсу на кращий мистецький твір,присвячений проведенню в Україні Чемпіонату Європи з футболу «Євро 2012»

Загальні положення
Обласний конкурс на кращий мистецький твір, присвячений проведенню в Україні Чемпіонату Європи з футболу «Євро 2012», серед учнів загальноосвітніх, художніх шкіл, шкіл естетичного виховання та гуртків образотворчого мистецтва (надалі - Конкурс) оголошується Кіровоградським обласним художнім музеєм на виконання Розпорядження голови Кіровоградської облдержадміністрації від 25 жовтня 2011 року № 936-р «Про затвердження плану заходів на 2012 рік та розвиток музейної справи у Рік культури та відродження музеїв» та наказу управління культури і туризму облдержадміністрації від 31 жовтня 2011 року №659 «Про затвердження плану заходів на 2012 рік та розвитку музейної справи у Рік культури та відродження музеїв».
Мета конкурсу
Метою Конкурсу є залучення обдарованих дітей та учнівської молоді до активної творчої роботи, осмислення та висвітлення в мистецьких роботах вагомих подій сучасності, формування активної позиції молоді щодо утвердження та популяризації здорового способу життя, розвитку спорту, пропагування позитивного іміджу України. Конкурс сприяє підвищенню інтересу у дітей та молоді до процесів євроінтеграції України.
Порядок проведення Конкурсу
До участі у Конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх, художніх шкіл, шкіл естетичного виховання, вихованці гуртків образотворчого мистецтва та інших навчально-виховних закладів.
На Конкурс приймаються роботи дітей та молоді віком від 7 до 18 років за відповідними віковими категоріями: 7-10 років, 11-14 років, 15-18 років.
Конкурс проводиться у двох номінаціях: «образотворче мистецтво» (рекомендовано подавати твори, виконані у різноманітних техніках живопису, графіки, скульптури, у мішаній та авторській техніках) та «декоративно-ужиткове мистецтво» (рекомендовано подавати твори, виконані у техніках вишивки, батіку, ткацтва, різьблення, чеканки, кераміки).
Участь у конкурсі виключно індивідуальна.
Розмір конкурсних робіт у номінації «образотворче мистецтво» повинен бути не менше ніж формат А-4 (20х30 см) та не більше ніж формат А-2 (40х60 см). Оформлення робіт здійснюється у відповідності до можливостей та бажання конкурсантів (паспарту, рама і т. ін.).
Роботи передаються Оргкомітету не пізніше 30 квітня 2012 року на адресу: 25006 м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 60, Кіровоградський обласний художній музей, з позначкою «обласний конкурс на кращий мистецький твір, присвячений проведенню в України Чемпіонату Європи з футболу «Євро 2012».
До роботи додається інформація, в якій зазначаються: номінація, ПІБ учня (повністю), вік, назва роботи, рік виконання роботи, техніка виконання, розміри, ПІБ викладача (повністю), назва навчального закладу (повністю), клас, домашня адреса, контактні телефони.
Критерії та система оцінювання робіт, визначення переможців Конкурсу
Роботи оцінюються за наступними критеріями:
- відповідність темі конкурсу;
- ступінь самостійності автора у виконанні роботи;
- оригінальність ідеї;
- технічна майстерність.
Журі визначає І, ІІ та ІІІ місця у кожній віковій категорії та у кожній з номінацій. Визначення переможців Конкурсу здійснюється шляхом голосування членів журі. Результати оформлюються відповідним протоколом.
Відзначення учасників
Кращі роботи Конкурсу відзначаються дипломами та нагородами і передаються до фондового зібрання Кіровоградського обласного художнього музею та Народного музею спортивної слави Кіровоградщини.
Список робіт – переможців оприлюднюється у засобах масової інформації.
Відзначення переможців Конкурсу проводиться в урочистій обстановці в день відкриття виставки кращих робіт учасників Конкурсу в Кіровоградському обласному художньому музеї.
        


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool