Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 24-29 червня

Червень 24, 2019 | Новини | Переглядів: 994 | Коментарі: 0

Протягом тижня проводяться заходи по організації літнього відпочинку та оздоровленню дітей (забезпечення екскурсійного обслуговування дітей та підлітків із пришкільних таборів відпочинку із використанням інтерактивних форм роботи)

25 червня 2019 року о 15.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з солоного тіста «Мандруємо до моря».

(Необхідні матеріали: солоне тісто, гуаш, картон, пензлик).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 27 грн.
Проводить: Оксана Віжевська – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

26 червня 2019 року о 12.00 відбудеться відкриття персональної виставки робіт Марічки Хмари, вихованки студії образотворчого мистецтва «ART-TIME» під керівництвом відмінника освіти України, старшого викладача кафедри дизайну Кропивницького інституту ПВНЗ «Університет сучасних знань» Ірини Зантарії, «Строката палітра».
Вхід на відкриття виставки вільний. Запрошуємо усіх шанувальників дитячої творчості.

27 червня 2019 року о 14.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено заняття з музеєзнавства «Методика проведення краєзнавчих екскурсій по місту».
Проводить: Микола Правда – науковий співробітник відділу туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи.
Вхід вільний. Запрошуємо колег та усіх кому цікава зазначена тема

29 червня 2019 року відбудеться День відкритих дверей до Дня молоді (безкоштовне відвідування для учнівської та студентської молоді)

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В. Перспективна, 60. Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98, 24-56-81 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool