Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 11-16 грудня

Грудень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 638 | Коментарі: 0

11 грудня 2017 року об 11.00 відбудеться передача до фондового зібрання музею картини видатного майстра пензля нашого славетного художника-земляка Івана Григоровича Савенка (1924 - 1987)

11 грудня 2017 року о 14.30 в рамках заходів з відзначення Року Японії в Україні буде відкрито виставку японської гравюри ХІХ ст. «Світ кабукі» з фондового зібрання Національного художнього музею України.

Виставка презентує одне з виняткових явищ японського і світового мистецтва - японську гравюру укійо-е. Колекція творів укійо-е була подарована музею Посольством Японії в Україні Національному художньому музею України. Також буде презентовано фото проект, присвячений Японії.
Зарошуємо на виставку шанувальників японської культури та японського театрального мистецтва. Вхід на відкриття виставки вільний

11 грудня 2017 року о 15.00 в рамках проекту «Театр у музеї» відбудеться кастинг до студії заслуженого артиста України Юрія Жеребцова.
Запрошуємо на кастинг учнівську та студентську молодь, що бажає розвинути свій акторський талант та оволодіти азами акторської майстерності

11 грудня 2017 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з солоного тіста «Ялинка».
(необхідні матеріали: гуаш, кольоровий картон). Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 21 грн.
Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

13 грудня 2017 року о 9.00 у комунальному закладі «Навчально-виховне об'єднання Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів №16 - дитячий юнацький центр «Лідер» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з солоного тіста.
Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

13 грудня 2017 року о 10.00 буде проведено тематичну екскурсію «Мандрівка часом».
Запрошуємо шанувальників старожитностей переглянути унікальні пам’ятки української культурної спадщини, що були збережені та використовуються для вивчення власної історії
Проводить: Анна Недлінська – науковий співробітник відділу науково -просвітницької роботи обласного художнього музею

14 грудня 2017 року о 9.40 у Комунальному закладі «Навчально-виховне об'єднання Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів №16 - дитячий юнацький центр «Лідер» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з солоного тіста.
Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

14 грудня 2017 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення об’ємної картини з паперу «Зимовий пейзаж».
(необхідні матеріали: ножиці, кольоровий картон, клей ПВА, гумка, олівець). Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 21 грн.
Проводить: Оксана Віжевська – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60.
Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98, 24-56-81


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool