Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 1-6 жовтня

Жовтень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 799 | Коментарі: 0

1 жовтня 2018 року з 9.00 до 17.00 в рамках відзначення Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана в обласному художньому музеї відбудеться день відкритих дверей для людей похилого віку та ветеранів усіх категорій.

(Буде забезпечено безкоштовне відвідування музею для відвідувачів похилого віку та ветеранів усіх категорій за пред’явленням відповідного документу)

1 жовтня 2018 року о 14.30 відбудеться захід «Згадуючи Сергія Шевченка» до 60-річчя з дня народження краєзнавця, історика, педагога, музеєзнавця С.І.Шевченка (1958-2015).
Запрошуємо істориків, краєзнавців, представників громадськості, ЗМІ, студентську молодь, музейників

1 жовтня 2018 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з солоного тіста «Пташечка».
(Необхідні матеріали: солоне тісто, гуашеві фарби, пензлик).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

2 жовтня 2018 року о 15.00 відбудеться презентація участі у ІУ Освітньому фестивалі «Арсенал Ідей», який проходив 26-30 вересня 2018 року у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький арсенал» (м. Київ). Щорічний міждисциплінарний фестиваль, що у ігровій інтерактивній формі презентує найкращі здобутки нових освітніх тенденцій, проектів та програм
Проводить: Олена Степанок - завідуюча відділом науково-просвітницької роботи обласного художнього музею та
Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»
Запрошуємо на презентацію педагогів, студентів, музейників

4 жовтня 2018 року о 13.30 відбудеться творча зустріч з художником-аматором Дмитром Скорейком «Україна ти козацькою славою щедра»

4 жовтня 2018 року о 15.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення об’ємної аплікації в техніці квілінг «Осінь».
(Необхідні матеріали: папір для квілінга, картон, ножиці, клей).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Проводить: Оксана Віжевська – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В. Перспективна, 60.
Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98, 24-56-81


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool